Welkom op de website van dienstenbedrijf 't Gerief.

't Gerief, da's eigenlijk wel een specialleke. We zijn geen doorsnee bedrijf. Althans, dat vinden we toch. Wat ons onderscheidt van andere bedrijven, dat is vooral iets wat je moet meemaken, moet voelen. Maar, we doen toch ook even een poging om het neer te schrijven.

Je leest hier over ons beleid, onze visie, onze geschiedenis. Alvast bedankt om dieper met ons kennis te maken!

 

 

Onze oprichters hadden 2 duidelijke doelstellingen voor ogen:

  • duurzame tewerkstelling
  • duurzame dienstverlening

De Dienst Huishoudhulp startte in juli 2005 met de eerste huishoudhulpen. Doorheen de jaren bleef de dienst sterk groeien tot nét geen 300 poetsvrouwen en poetsmannen.
In 2006 begonnen we met een Strijkdienst. In deze dienst werken de 27 strijksters en 2 chauffeurs.

Met meer dan 300 medewerkers, maar toch blijft de begeleiding persoonlijk en op maat via 7 coaches.

Ons omkaderingsteam bestaat uit 11 mensen. Samen zorgen zij ervoor dat de dagelijkse werking van 't Gerief loopt en dat er een goed beleid wordt gevoerd. Klik op hun naam en zie hoe je hen kan bereiken.

Regelmatig komt het terug in de media: discriminatie bij dienstenchequebedrijven. Eerlijk is eerlijk: het is een moeilijk en gevoelig thema. Het is niet altijd zo ‘zwart-wit’ als het lijkt.

Wij zijn ervan overtuigd dat gelukkige medewerkers zorgen voor een excellente dienstverlening. 'Waardering' vormt daarom de rode draad in ons personeelsbeleid. Ook klanten kunnen hierin een verschil betekenen!