Medewerkers van deelnemende bedrijven hebben het helemaal gemakkelijk: zij nemen hun strijk gewoon mee naar het werk! 't Gerief haalt 2 keer per week strijk op en levert deze netjes gestreken weer af. 
Het is snel, eenvoudig én voordelig.


Hoe werkt het? 
 

  1. Zet je ongestreken was in een wasmand in de ophaalruimte op je werk.  
  2. Vul het aanmeldingsformulier in en leg het bij in je wasmand
  3. 't Gerief haalt de strijk op vaste momenten op en levert weer af. Dit gebeurt automatisch, je hoeft dus niemand te verwittigen.
  4. Betaal het factuur met dienstencheques: papieren cheques deponeer je in de brievenbus in de ruimte, digitale cheques beheer je met de internetportefeuille. Dat kies je zelf.

De medewerkers van Janssen Pharmaceutica zetten hun strijk in een kluizenwand, zij vinden alle nodige informatie hier.


Hoeveel kost het?


We werken met een puntensysteem. 1 dienstencheque staat voor 60 punten. Elk stuk textiel heeft een eigen puntenwaarde, afhankelijk van de grootte van het stuk of de moeilijkheidsgraad. De puntenlijst vind je hier.

Klanten van de strijkophaaldienst betalen GEEN supplement voor een plastiek hoes. Dat is onze extra service voor jou! Indien gewenst kan je herbruikbare kledinghoezen aankopen (zie verder).

Het vervoer is GRATIS. Je betaalt dus enkel voor de strijkservice.


Wanneer komen we langs? 
 

            Moment 1           Moment 2
VZW Kinsbergen - Giels Bos Lille Dinsdagvoormiddag Vrijdagvoormiddag

AZ Sint Elisabeth Herentals
OCMW Herentals
WZC Sint Anna Herentals

Op afspraak: neem contact op! Op afspraak: neem contact op!
Stedelijk Adm. Centrum Herentals Maandagvoormiddag Donderdagvoormiddag
IOK Geel Wij verwijzen naar: Afhaalschema strijkpunt Geel  
Aurubis Olen Alle informatie vind je hier  
Janssen Pharmaceutica Beerse Alle informatie vind je hier  

 

We werken niet op feestdagen. In weken met een feestdag passen we onze rondes aan en organiseren we wanneer dat mogelijk is een extra ophaaldag.

 

Wasmandhoezen en kledinghoezen

Met een herbruikbare wasmandhoes kan jij je wasmand discreet bedekken en is je textiel ook afgeschermd van stof, zon en regen. De wasmandhoes kost 7 euro. De hoes past op de meeste wasmanden.

Je kan er ook voor kiezen een herbruikbare kledinghoes aan te schaffen. Met 1 hoes kunnen 6 kapstokken met textiel netjes worden afgeschermd. Een kledinghoes kost 8,5 euro.

Bestellen kan via info@tgerief.be of 014 - 28 57 57. Wij bezorgen je via e-mail de betaalgegevens. De hoes of hoezen leveren wij vervolgens op jouw werk nadat we de betaling ontvangen hebben.

Medewerkers van Janssen Pharmaceutica bestellen via het webformulier.