't Gerief en 't Plankske zijn voortaan één!

Om samen nóg sterker te staan in de toekomst, beslisten 't Gerief en 't Plankske om voortaan de krachten te bundelen. Gek is dat niet: we bieden beiden dezelfde diensten aan in regio's die elkaar mooi aansluiten. En bovenal: we doen dit voor dezelfde redenen. We willen allebei een kwalitatieve dienstverlening aanbieden, duurzame jobs creëren en we doen dat in eerste instantie door goed voor onze medewerkers te zorgen.

Voortaan zijn we dus 1. Ongeveer een 550-tal medewerkers in totaal. 450 huishoudhulpen. 85 strijksters. 15 bedienden. Samen gaan we doen waar we goed in zijn: goed voor onze medewerkers zorgen, goed voor onze klanten zorgen, goed voor elkaar en ons bedrijf zorgen.

Wat verandert er?

In de praktijk verandert er weinig. We willen de komende weken de tijd nemen om de twee bedrijven soepel samen te brengen. We willen graag onze medewerkers de ruimte geven om elkaar beter te leren kennen, van elkaar te leren en goed op elkaar af te stemmen. Alle medewerkers behouden hun job. Alle huishoudhulpen blijven bij hun klanten. De strijkateliers blijven verder draaien. En alle betrokkenen blijven bereikbaar via de gekende gegevens.

Niet anders, wél groter

Onze regio werd plotsklaps veel groter. Onze huishoudhulpen werken bij gezinnen van Olen en Herenthout tot Arendonk en Ravels. We werken voortaan niet alleen rond Herentals, maar ook rond Turnhout. De strijkdienst bestaat nu uit 14 strijkateliers en strijkpunten en een strijkophaaldienst voor bedrijven.

De coaches van 't Plankske starten binnenkort in het hoofdkantoor van 't Gerief. Ook Nadine Robben, de zaakvoerder van 't Plankske, start bij 't Gerief als stafmedewerker. Maar, zoals gezegd, de komende weken gaan we vooral afstemmen. We houden je op de hoogte en stellen binnenkort onze collega's aan je voor.

 

Wij kijken in elk geval al énorm uit naar deze samenwerking!

Heb je hierover vragen? Laat het ons weten! 

We stuurden een persbericht naar onze perscontacten. Dit kan je hier vinden.

 

't Gerief en 't Plankske werken voortaan samen!