De medewerkers van 't Gerief organiseren opnieuw een warme actie via Music For Life. Dit jaar verkopen we behalve de populaire bamboe poetsdoeken ook 'aftrekkertjes'. De opbrengst gaat naar 2 goede doelen, die erg dicht bij elkaar liggen: De Fakkel (Herentals) en T'ANtWOORD (Turnhout).

Het bestelformulier vind je hier.

Wat zijn 'De Fakkel' en T'ANtWOORD?

Er leven heel wat gezinnen in armoede. Armoede zorgt vaak voor uitsluiting, het is een onrecht. 

Beide organisaties bestrijden armoede en uitsluiting in Herentals, Turnhout en de omgeving er rond. Ze komen op voor (de rechten van) mensen in armoede. Hun doel is om hen sterk te maken in onze maatschappij. Samen mét mensen in armoede, streven ze er naar dat hun stem geldt en gehoord wordt.

De Fakkel en T'ANtWOORD kunnen extra financiële hulp goed gebruiken!

Enkele voorbeelden van wat zij doen:

 • een tweede huis creëren, door het aanbieden van een luisterend oor, advies geven, gericht en correct doorverwijzen
 • vorming organiseren rond allerlei thema's (wonen, energie, gezondheid,...). Mensen leren zo ook wat hun rechten zijn en hoe ze hiervoor kunnen opkomen.
 • een aanbod gericht aan gezinnen en kinderen (vb. boeken, uitstappen,...)

Wil je meer weten? Surf naar www.vzwdefakkel.be en naar www.tantwoord.be.

Wat kan jij doen om te helpen?

De medewerkers van 't Gerief verkopen in het najaar 'aftrekkertjes' (ramenwissers) en bamboe poetsdoeken. De opbrengst van de verkoop schenken we graag aan De Fakkel (Herentals) en T'ANtWOORD (Turnhout). Bovendien kan dankzij jouw aankoop jouw huishoudhulp werken met kwaliteitsvol materiaal, door ons getest en goedgekeurd.

Bamboedoeken en een goei aftrekkertje? Onmisbaar in de huishoudkast!

Bamboedoeken

De bamboedoeken werken gemakkelijk en er is weinig tot geen product bij nodig. Met de sponsdoek poets je nat en met een glasdoek kan je spiegels en ramen prachtig opblinken. De dweilen geven een streeploos resultaat en je vloer is sneller droog. De gewone dweil is geschikt voor alle vloeren, de dweil met 'schuurfunctie' gebruik je om eerder vuilere vloeren zoals in keukens en badkamers krachtiger te kunnen dweilen (wel voorzichtig zijn bij natuursteen of parket). Vervolgens gebruik je de gewone dweil om het oppervlak weer droog te maken.

Ramenwissers AKA 'Aftrekkertjes'

We kozen voor de ramenwissers van BOMA: ze zijn er in twee formaten, voor grote raampartijen of kleinere ramen. We testten ze uit: ze werken ergonomisch met een fijne handgreep en gaven een streeploos resultaat. 

Prijslijst

Bestellen kan via het formulier:

 • BOMA ramenwisser 25 cm (klein): € 14
 • BOMA ramenwisser 35 cm (standaard): € 15
 • Bamboe glasdoek (droogdoek): € 3,5
 • Bamboe sponsdoek: € 3,5
 • Bamboe dweil voor alle vloeren (70/50 cm): € 7
 • Bamboe dweil met schuurfunctie (60/50 cm): € 8
 • Bamboe voordeelpakket *: € 20

* 1 sponsdoek, 3 glasdoeken, 1 gewone dweil, 1 minidoekje voor bril, tablet, fototoestel,...

Hoe bestellen?

 1. Vul het online bestelformulier in.
 2. Jouw bestelling wordt vrijwillig bij je thuis geleverd door je huishoudhulp of in het strijkatelier van jouw keuze: einde november indien je bestelt voor 15 oktober, in de loop van december / januari indien je bestelt voor 15 november.
 3. Betalen doe je met een overschrijving. Volg hiervoor de betalingsinstructies op het formulier. Je krijgt nog een e-mail van deze instructies nadat je de bestelling plaatste.
 4. Vanaf oktober kan je de doeken en aftrekkertjes ook aankopen op ons kantoor in Herentals. De betaling gebeurt daar via Bancontact. Let op: de beschikbaarheid is dan beperkt. Wil je zeker zijn van je pakje, bestel je best vooraf.

Heb je vragen over je bestelling? Neem contact op met Nele Gebruers (zij is afwezig op woensdag).

Music For Life

Onze actie werd geregistreerd bij Music For Life. Het gaat om 1 actie, waarvan we de opbrengst verdelen onder 2 goede doelen:

 

!!! ALVAST SUPER BEDANKT VOOR JOUW STEUN !!!

onze medewerkers verkopen ramenwissers en bamboe poetsdoeken voor het goede doel!