Groot nieuws! Spannend nieuws! We zijn supertrots om aan te kondigen dat 't Gerief en 't Plankske voortaan samenwerken als één bedrijf.
Het is énorm druk in onze strijkdienst, daarom zijn we op zoek naar bijkomende strijksters. Bij voorkeur mét ervaring, maar ook wanneer je ervaring mist ben je welkom om te solliciteren.
Zou je willen overstappen van papieren naar elektronische dienstencheques? Dat kan kosteloos en eenvoudig én we zouden je er heel erg dankbaar voor zijn...
Er is de afgelopen weken wel wat gebeurd binnen 't Gerief. Een bijzondere zorg voor ons, is dat alle klanten, medewerkers en betrokken zich thuis blijven voelen bij 't Gerief. We verwelkomen daarom nieuwe collega's en maakten intern een nieuwe taakverdeling.
We hameren er nogal hard op: zorg goed voor jouw huishoudhulp. We geven veel tips rond geschikte producten en materiaal. Maar waarom doen we dat?
Wij zijn ervan overtuigd dat gelukkige medewerkers zorgen voor een excellente dienstverlening. 'Waardering' vormt daarom de rode draad in ons personeelsbeleid. Ook klanten kunnen hierin een verschil betekenen!
Hans, onze directeur, wordt straks ook directeur bij De Kringwinkel en Boskat.
Laat je je hemden strijken en vouwen? Dan kan je voortaan kiezen voor een extra optie: strijken met een strikje :)
Vorig jaar gebeurden er blijkbaar mystery calls die passen in het actieplan van het Departement Werk en Sociale Economie ter bestrijding van discriminatie.