Onze medewerkers verkochten in het najaar van 2018 bamboe poetsdoeken aan onze klanten ten voordele van vzw De Fakkel. De actie kaderde binnen ‘Music For Life’.We zijn super fier dat we maar liefst 5629,5 euro verzamelden voor de mensen van De Fakkel.
De afgelopen weken ging de opleiding 'particulier schoonmaken' van VDAB door, speciaal voor kandidaten van 't Gerief. 6 kandidaten rondden hun opleiding positief af en gaan weldra aan de slag bij 't Gerief!
De medewerkers maken van afval mooie en unieke spullen. Misschien een origineel idee als cadeau voor de eindejaarsfeesten?
Het is het huis van de klant waar onze huishoudhulpen gaan werken. Jouw huis, jouw privé. Jouw veilige nest waarin jij beslist wat er kan en wat er niet kan. Maar toch: tegelijk is het een plek waar onze medewerkers veilig en gezond moeten kunnen werken. 
Onze actie ten voordele van vzw De Fakkel loopt op z'n einde: nog een paar dagen verkopen we nog de allerlaatste poetsdoeken. Wees er snel bij: OP = OP.
Eens een dienstencheque vervallen is, is hij niks meer waard. Zonde!

DUOday is een werkbelevingsdag voor werkzoekenden met een extra ondersteuningsnood. Ook dit jaar doet 't Gerief mee: Ilse komt een dagje meedraaien met strijkster Jes.

In december kochten onze klanten en medewerkers massaal poetsdoeken en chocolade. De opbrengst van deze warme Music For Life actie was ten voordele van vzw TWERK.
Met 'Groep Talent' verbindt 't Gerief zich, samen met enkele andere bedrijven uit de sociale economie tot een sterke organisatie die waardenvol wil samenwerken.