Uiteraard hopen wij dat het nooit zal zal gebeuren, maar stel dat het afschakelplan geactiveerd wordt?
Na de succesvolle actie van Music For Life van vorig jaar, steunen de medewerkers van 't Gerief dit jaar VZW De Fakkel met de verkoop van bamboe poetsdoeken en bamboe dweilen.
Eens een dienstencheque vervallen is, is hij niks meer waard. Zonde!

DUOday is een werkbelevingsdag voor werkzoekenden met een extra ondersteuningsnood. Ook dit jaar doet 't Gerief mee: Ilse komt een dagje meedraaien met strijkster Jes.

't Gerief is steeds op zoek naar huishoudhulpen voor de gehele regio. Als jij ons hier bij kan helpen, trakteren wij je graag met een kopje lekkere verwenkoffie.
In december kochten onze klanten en medewerkers massaal poetsdoeken en chocolade. De opbrengst van deze warme Music For Life actie was ten voordele van vzw TWERK.
Met 'Groep Talent' verbindt 't Gerief zich, samen met enkele andere bedrijven uit de sociale economie tot een sterke organisatie die waardenvol wil samenwerken.
In mei startten we met een fietsproject waarbij onze medewerkers tegen een fikse korting een (elektrische) fiets konden aankopen. Het project kent een groot succes: 133 medewerkers schreven zich in en het ziektecijfer is reeds gedaald! De warme succesverhalen van de medewerkers zijn werkelijk inspirerend!

't Gerief opende een spiksplinternieuw strijkpunt in de Kringwinkel Zuiderkempen te Laakdal. De medewerkers van De Kringwinkel helpen klanten aan de balie en na zorgvuldig transport door onze chauffeur zorgen onze strijksters voor een piekfijn strijkresultaat.