Na de succesvolle actie van Music For Life van vorig jaar, steunen de medewerkers van 't Gerief dit jaar VZW De Fakkel met de verkoop van bamboe poetsdoeken en bamboe dweilen.
Eens een dienstencheque vervallen is, is hij niks meer waard. Zonde!
Sodexo liet weten dat een bestelling niet langer online kan worden betaald. Het blijft echter nog steeds mogelijk om de cheques online te bestellen en ze vervolgens via een overschrijving te betalen.
Wil je graag huishoudhulp of poetsvrouw worden? Meer dan 'genoeg goesting' heb je niet nodig, de rest leer je in onze gratis opleiding 'Huishoudhulp' die we dit najaar organiseren in samenwerking met VDAB. Na het positief afronden begin je meteen met een vast contract bij 't Gerief. Gegarandeerd! Opgelet: er zijn slechts 10 plaatsen en inschrijven moet gebeuren voor 12 oktober!
Is het erg warm? Met kleine aanpassingen kan de job van een huishoudhulp veel aangenamer worden.

DUOday is een werkbelevingsdag voor werkzoekenden met een extra ondersteuningsnood. Ook dit jaar doet 't Gerief mee: Ilse komt een dagje meedraaien met strijkster Jes.

't Gerief is steeds op zoek naar huishoudhulpen voor de gehele regio. Als jij ons hier bij kan helpen, trakteren wij je graag met een kopje lekkere verwenkoffie.
In december kochten onze klanten en medewerkers massaal poetsdoeken en chocolade. De opbrengst van deze warme Music For Life actie was ten voordele van vzw TWERK.
Met 'Groep Talent' verbindt 't Gerief zich, samen met enkele andere bedrijven uit de sociale economie tot een sterke organisatie die waardenvol wil samenwerken.