Groot nieuws! Spannend nieuws! We zijn supertrots om aan te kondigen dat 't Gerief en 't Plankske voortaan samenwerken als één bedrijf.
't Gerief is gesloten op donderdag 30 en vrijdag 31 mei (Hemelvaartweekend). Onze huishoudhulpen hebben deze dagen vrij en komen niet poetsen.
Hans, onze directeur, wordt straks ook directeur bij De Kringwinkel en Boskat.
Laat je je hemden strijken en vouwen? Dan kan je voortaan kiezen voor een extra optie: strijken met een strikje :)
Vorig jaar gebeurden er blijkbaar mystery calls die passen in het actieplan van het Departement Werk en Sociale Economie ter bestrijding van discriminatie.
Onze medewerkers verkochten in het najaar van 2018 bamboe poetsdoeken aan onze klanten ten voordele van vzw De Fakkel. De actie kaderde binnen ‘Music For Life’.We zijn super fier dat we maar liefst 5629,5 euro verzamelden voor de mensen van De Fakkel.
De afgelopen weken ging de opleiding 'particulier schoonmaken' van VDAB door, speciaal voor kandidaten van 't Gerief. 6 kandidaten rondden hun opleiding positief af en gaan weldra aan de slag bij 't Gerief!
De medewerkers maken van afval mooie en unieke spullen. Misschien een origineel idee als cadeau voor de eindejaarsfeesten?
Het is het huis van de klant waar onze huishoudhulpen gaan werken. Jouw huis, jouw privé. Jouw veilige nest waarin jij beslist wat er kan en wat er niet kan. Maar toch: tegelijk is het een plek waar onze medewerkers veilig en gezond moeten kunnen werken.