Wij doen dit jaar opnieuw een warme actie in het kader van Music For Life. Ons goede doel is vzw TWERK, een sociale werkplaats in Herentals waarbij de medewerkers met autisme de allerlekkerste chocolade maken. De échte Tytgat Chocolat, zeg maar!
De 'Oude Melkerij' in Lille, het gebouw waarin ook ons strijkatelier is gehuisvest wordt volop gerenoveerd. Weldra is ook het strijkatelier aan de beurt.
Met 'Groep Talent' verbindt 't Gerief zich, samen met enkele andere bedrijven uit de sociale economie tot een sterke organisatie die waardenvol wil samenwerken.
Ons allernieuwste strijkpunt vind je in de Kringwinkel Zuiderkempen te Laakdal. En deze vestiging viert donderdag 5 oktober haar vijfjarig bestaan!
In mei startten we met een fietsproject waarbij onze medewerkers tegen een fikse korting een (elektrische) fiets konden aankopen. Het project kent een groot succes: 133 medewerkers schreven zich in en het ziektecijfer is reeds gedaald! De warme succesverhalen van de medewerkers zijn werkelijk inspirerend!

't Gerief opende een spiksplinternieuw strijkpunt in de Kringwinkel Zuiderkempen te Laakdal. De medewerkers van De Kringwinkel helpen klanten aan de balie en na zorgvuldig transport door onze chauffeur zorgen onze strijksters voor een piekfijn strijkresultaat.

't Gerief is steeds op zoek naar huishoudhulpen voor de gehele regio. Als jij ons hier bij kan helpen, trakteren wij je graag met een kopje lekkere verwenkoffie.