Groot nieuws! Spannend nieuws! We zijn supertrots om aan te kondigen dat 't Gerief en 't Plankske voortaan samenwerken als één bedrijf.

De medewerkers van 't Gerief organiseren opnieuw een warme actie via Music For Life. Dit jaar verkopen we behalve de populaire bamboe poetsdoeken ook 'aftrekkertjes'. De opbrengst gaat naar 2 goede doelen, die erg dicht bij elkaar liggen: De Fakkel (Herentals) en T'ANtWOORD (Turnhout).

Na een zeer drukke zomer, blijft het in de strijkdienst extreem druk. Het spijt ons heel erg, maar hierdoor loopt de wachttijd op tot soms een week. Er startten al nieuwe mensen de voorbije maanden, we werven nog volop aan.

Met de start van het schooljaar is ook de zoektocht naar een goeie balans tussen werk en gezin weer begonnen. Wij denken graag mee!
Zou je willen overstappen van papieren naar elektronische dienstencheques? Dat kan kosteloos en eenvoudig én we zouden je er heel erg dankbaar voor zijn...
Er is de afgelopen weken wel wat gebeurd binnen 't Gerief. Een bijzondere zorg voor ons, is dat alle klanten, medewerkers en betrokken zich thuis blijven voelen bij 't Gerief. We verwelkomen daarom nieuwe collega's en maakten intern een nieuwe taakverdeling.
We hameren er nogal hard op: zorg goed voor jouw huishoudhulp. We geven veel tips rond geschikte producten en materiaal. Maar waarom doen we dat?
Wij zijn ervan overtuigd dat gelukkige medewerkers zorgen voor een excellente dienstverlening. 'Waardering' vormt daarom de rode draad in ons personeelsbeleid. Ook klanten kunnen hierin een verschil betekenen!
Hans, onze directeur, wordt straks ook directeur bij De Kringwinkel en Boskat.