Corona-maatregelen (update september 2020)

Om de veiligheid van klanten en medewerkers te verzekeren, passen we opnieuw onze werking aan.

Het hoofdkantoor en de strijkateliers van Het Gerief blijven geopend tijdens de volledige herfstvakantie. Ook onze huishoudhulpen zijn aan het werk, tenzij zij dit anders communiceerden aan hun klanten.

Op woensdag 11 november zijn wij gesloten

Vanaf oktober kan je weer terecht in ons strijkpunt 'Komie Geire' in Olen-Centrum.

Helaas zijn de openingstijden en dus ook de afhaaltijden voorlopig nog beperkt:

Onze strijkdienst blijft gelukkig open!

Waarderen doen we best vaak, in alle eenvoud. Een klein bedankje, een mooi complimentje. Soms mogen we er toch ook eens extra bij stil staan, zoals in de week van 20 juni.

Ja hoor, wij zoeken nog volop extra collega's huishoudhulp! We hebben nog heel wat klanten op onze wachtlijst die graag geholpen willen worden.

Sodexo wijzigde recent de wijze waarop je kan aanmelden op het elektronische platform. Heel wat klanten ervaren hierbij moeilijkheden. Om je te helpen, werkten we enkele methoden uit tot stappenplan. Lukt het niet, nodigen we onze klanten van harte uit op één van de infosessies.
In de media verscheen een artikel over een 'prikklok voor huishoudhulpen'. Wij zien daar zo de dringendheid of de nood niet voor. We zetten liever in op een goed contact tussen klant en huishoudhulp en op vertrouwen.
We hebben altijd als doel dat een samenwerking tussen huishoudhulp en klant alle kansen heeft om lang, heel lang te blijven duren.