Wat was onze actie al een succes! Opnieuw mochten we weer veel pakjes verspreiden via onze huishoudhulpen. De laatste bestellingen worden verspreid en ook onze voorraad begint serieus te slinken. Wil jij nog van die kei goeie bamboe poetsdoeken? Dan is 't NU het moment...

Verkoop op kantoor: de laatste stuks, OP = OP

Nog tot 20 december kan je de doeken op kantoor (Lichtaartseweg 22, Herentals) kopen. Je betaalt je aankoop ter plaatse via Bancontact.

Wat zijn bamboedoeken?

Bamboe poetsdoeken zijn dé favoriet van onze huishoudhulpen. De doeken werken erg gemakkelijk en er is weinig tot geen poetsproduct nodig. Met de sponsdoek poets je nat en met de glasdoek ga je erover waardoor je spiegels, ramen, salontafels,... prachtig kunt opblinken. 

Nieuw in het assortiment zijn de bamboedweilen. Je krijgt een streeploos resultaat, geen pluisjes en de vloer is sneller droog. We verkopen een 'gewone' dweil (geschikt voor alle vloeren) en een dweil met een fijne 'schuurfunctie'. Met deze dweil kan je vloeren schoonmaken die vaak vetter of viezer wordt (zoals badkamer en keuken). Vervolgens gebruik je dan de gewone dweil om het oppervlak droog te maken. We raden wel om de dweil met schuurfunctie niet of toch zeer voorzichtig te  gebruiken bij meer delicate vloeren (zoals parket, natuursteen).

Wat kan je kopen?

  • Bamboe sponsdoek (€ 3,5 euro / stuk)
  • Bamboe glasdoek / droogdoek (€ 3,5 / stuk)
  • Bamboe dweil met schuurfunctie (€ 8 / stuk)
  • Bamboe dweil voor alle vloeren (€ 7 / stuk)
  • Voordeelpakket: 1 sponsdoek, 3 glasdoeken, 1 gewone dweil, 1 minidoekje voor bril, tablet,... (€ 20 / pakket)

Wat is de Fakkel?

Er leven heel wat gezinnen in armoede. Armoede zorgt vaak voor uitsluiting, het is een onrecht. De Fakkel bestrijdt armoede en uitsluiting in Herentals en omgeving. De Fakkel komt op voor (de rechten van) mensen in armoede. Hun doel is om hen sterker te maken in onze maatschappij. Samen mét mensen in armoede, streven ze er naar dat hun stem geldt en gehoord wordt.

Hoe doen ze dit?

  • Kinderproject 'kinderpraatjes en zo': kinderen van 4 tot 8 jaar zijn wekelijks op woensdag welkom om op een speelse manier bezig te zijn met taal. De kinderen krijgen een stukje fruit en een gezond drankje. Soms gaan ze op uitstap naar bijvoorbeeld Hidrodoe of het Netepark.
  • 'Informatievergadering': de verenging bereikt maandelijks haar leden om hen informatie te geven over hun rechten en plichten, om hen te betrekken bij wat de Fakkel doet. Aansluitend eten ze samen een maaltijd, wat de groep bindt.

De Fakkel wil de opbrengst van onze MFL-actie graag gebruiken voor de organisatie van deze activiteiten. 

De Fakkel doet echter véél meer! Surf naar hun website en kom meer te weten! De Fakkel vzw uit Herentals

 

koop poetsdoeken of dweilen en steun vzw De Fakkel