Helaas, de coronacrisis is nog niet voorbij. De overheid verlengde de strenge maatregelen alvast tot en met 19 april.

Omwille van de corona-maatregelen, zijn wij genoodzaakt om de openingstijden van onze strijkateliers aan te passen.
Dienstencentrum en daarbij ook ons strijkpunt Komie Geire is tijdelijk gesloten.
Sodexo wijzigde recent de wijze waarop je kan aanmelden op het elektronische platform. Heel wat klanten ervaren hierbij moeilijkheden. Om je te helpen, werkten we enkele methoden uit tot stappenplan. Lukt het niet, nodigen we onze klanten van harte uit op één van de infosessies.
In de media verscheen een artikel over een 'prikklok voor huishoudhulpen'. Wij zien daar zo de dringendheid of de nood niet voor. We zetten liever in op een goed contact tussen klant en huishoudhulp en op vertrouwen.
We hebben altijd als doel dat een samenwerking tussen huishoudhulp en klant alle kansen heeft om lang, heel lang te blijven duren.
In samenwerking met VDAB organiseren we een opleiding 'huishoudhulp'. Werk je de opleiding positief af, mag je zeker zijn van een snelle start met vast contract.
Help jij graag ouderen of zorgbehoevenden?  Hou je van huishoudelijk werk zoals poetsen, strijken, af en toe eens koken of boodschappen doen? Werk jij graag in je eigen gemeente?
Amnesty International, afdeling Herentals, vond 't Gerief onmiddellijk de meest geschikte organisatie om het kunstwerk aan te schenken. Wij zijn trots!